SAKARYA / HENDEK - Ziya Gökalp Ortaokulu

Ock

Hendek İlçe genelinde düzenlemiş olduğumuz 11 farklı okuldan 317 öğrencinin başvuru yaptığı İngilizce Beceri Yarışması'nın final sonuçları açıklandı.
Final Bölümüne 5,7 ve 8. sınıflar düzeyinden 9; 6. sınıf düzeyinde 10 öğrenci katılmaya hak kazandı.
13.01.2024 tarihinde Ziya Gökalp Ortaokulu'nda yapılan final bölümünde her sınıf düzeyinden ilk 3'e giren öğrenciler belirlendi.

Yarışmaya katılan tüm öğrencilerimize, velilerimize, destek veren okullarımız ve meslektaşlarımıza, yarışmanın ilk gününden beridir desteğini esirgemeyen Okul Aile Birliğimize ve gece gündüz çalışarak yoğun mesai harcayan İngilizce Öğretmenlerimiz Abdurrahman, Gamze, Kübra ve Nida Hocalarımıza teşekkür ederiz.

Ock

Hendek İlçe genelinde düzenlemiş olduğumuz 11 farklı okuldan 317 öğrencinin başvuru yaptığı İngilizce Beceri Yarışması'nın ilk eleme sonuçları açıklandı.
Final Bölümüne her sınıf düzeyinden ilk 9 öğrenci katılmaya hak kazandı.
Final Bölümü 13.01.2024 tarihinde Ziya Gökalp Ortaokulu'nda yapılacaktır.

Yarışmaya katılan tüm öğrencilerimize teşekkür eder, final bölümüne kalan öğrencilerimizi tebrik ederiz.

Ara

Bakanlığımız, Eğitimin Tüm Kademelerinde “Dilimizin Zenginlikleri Projesi”ni başlatmıştır.

Ara

Sayın Velilerimiz, Öğretmenlerimiz ve Sevgili Öğrencilerimiz,

Haz

SONUÇLARI PDF FORMATINDA ÖĞRENEBİLİRSİNİZ. PDF ÜZERİNDE ARAMA ÖZELLİĞİNİ KULLANARAK TC KİMLİK NUMARANIZIN İLK 6 HANESİNİ YAZARAK SONUÇLARA KOLAYCA ULAŞABİLİRSİNİZ.